Uitvalscherm in Enschede?

Wilt u een uitvalscherm kopen en woont u in Enschede en omgeving? Dan gaat u vanzelfsprekend naar Tapijt Gordijn Centrale Mekkelholt. Wij verkopen uitsluitend uitvalschermen van hoge kwaliteit van het merk Pirisol.

Wat zijn uitvalschermen?

Uitvalschermen zijn zijn schermen die de zon weren. Ze worden aan de buitenmuur bevestigd. Bij uitvalschermen is geen vrije doorloop mogelijk onder het scherm, doordat deze uitvalt. Door het uitklappen van het uitvalscherm heeft u geen last meer van vervelend zonlicht dat naar binnen schijnt. Uitvalschermen hebben geen knikarm, waardoor ze ook ideaal te gebruiken zijn voor ramen die zich niet op de begane grond bevinden, zoals slaapkamers. Maar ook aan de voorkant van uw huis, waar u niet noodzakelijk onderdoor hoeft te lopen, zijn uitvalschermen geschikt om het directe zonlicht in uw woning te weren. Heeft u een uitvalscherm in Enschede nodig? Dan bieden wij u er één van Pirisol waar alleen al op de doeken 10 jaar garantie zit via de leverancier.

Mogelijkheden bij Pirisol

Pirisol levert uitvalschermen met windvaste armen, waardoor het scherm tegen aardige windstoten kan. Het frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren. Het doek kunt u in een 100-tal effen kleuren of in gestreepte varianten bestellen. Zo is er altijd een doek dat bij uw woning en wensen past!

Meer weten over uitvalschermen in Enschede?

Lees hier over de mogelijkheden die Pirisol biedt.

Klik hier!