Vinyl

Vinyl is een kunststof vloerbedekking met diverse toplagen dat ontzettend veelzijdig en isolerend is. Er zijn ontelbare dessins waar u uit kunt kiezen, zoals een steigerhouten vloer, maar ook een stenen of metaal design. Doordat het vinyl uit sterk materiaal gemaakt is, is het ideaal voor in de keuken of in woonkamers of slaapkamers. U heeft in no-time een gladde vloer die een echte eyecatcher in uw woning is. Knoeiende kinderen of laat u zelf nog wel eens iets uit uw handen glippen? Geen probleem met een vinyl vloer. U pakt eenvoudig een doekje of een dweil en het is weer schoon! 

Premium Vinyl

Onze premium vinyl lijn heeft daarnaast ook nog eens handige antislip eigenschappen. Handig voor in de keuken of andere ruimtes in het huis. De bovenlaag van het premium vinyl is UV verhard en hierdoor supersterk. Ze zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming! Dat is heel wat anders dan het zeil dat u vroeger in de keuken had liggen! 

Onderhoud

Natuurlijk leggen wij bij TGC Mekkelholt de allerbeste vinylvloeren graag bij u thuis. Om de vloer echter mooi te houden, is er wel enig onderhoud vereist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nopjes onder uw meubelen, om te voorkomen dat er putjes in de vloer komen. Maar ook is het handig om gebruik te maken van goede zonwering en deurmatten zonder rubberen backing. Deze kunnen de vloer namelijk beschadigen.

Premium vinyl vloeren

Haast niet van echt hout te onderscheiden.
Bekijk hier het aanbod